Cadouri perfecte pentru mediul Business

cosuri cadou

Sarbatoarea Nasterii Domnului este prin natura sa, o invitatie la mai multa toleranta, la credinta, la bucurie dar si la generozitate. Numerotarea inversa a zilelor pana la Craciun a inceput, asa ca fiecare dintre noi putem serios sa ne gandim la darurile pe care le vom cumpara pentru cei dragi noua, dar nu numai. Tuturor ne place sa primim cadouri, dar de multe ori daca vrem sa primim, trebuie sa si daruim. In ceea ce priveste mediul business, pentru a avea succes, pentru a avea parte de rezultate satisfacatoare, trebuie sa avem grija de angajati, clienti, colaboratori prin mici atentii, care sunt recomandate a fi facute de Craciun.

Nimic nu este mai simplu acum pentru a gasi cadourile perfecte pentru clienti si angajati decat alegand cea mai simpla si mai eleganta modalitate, in urma consultarii ofertelor  de pe pagina web http://www.cadoulspecial.ro, si anume alegerea unui cos cadou.

Zeci de cosuri rafinate si elegante umplute cu tot felul de bunatati cu gusturi remarcabile stau cuminti pe rafturile magazinului CadoulSpecial.ro asteptand sa fie livrate spre companii ca si surprize gustoase. Ele au fost concepute sa satisfaca o gama cat mai variata de dorinte si de preferinte. Panetonne, praline, fursecuri, ciocolata, toate apartinand furnizorilor de top, atent selectionate, stau asezate in cosuri impletite pentru a face cadoul cat mai special si cat mai usor de daruit.

In privinta cosurilor cadou, cererea este din ce in ce mai mare de la an la an, deoarece ele reprezinta o soluţie rapida pentru cadourile de sarbatori, dar si datorita avantajelor fiscale pe care le ofera, acestea fiind neimpozitabile si deductibile, in cazul fiecarui cadou care nu depaseste suma de 150 de lei.

Si in acest an, cosurile cadou reprezinta o modalitate foarte buna de a arata recunostinta si aprecierea fata de angajati. In urma acestui proces de a darui, castiga ambele parti, atat angajatorul cat si angajatul. Productivitatea companiei va creste daca angajatul se va simti valoros si apreciat de catre superior.

cosuri cadou craciun

In plus, cosurile cadou sunt si foarte apreciate de catre angajati, multi dintre ei oferind un feedback pozitiv in momentul primirii, asadar nu veti da gres cumparandu-le.

Mereu mi-au placut cosurile-cadou, fie de Craciun sau de Pasti, sau cu oricare alta ocazie. Si cred ca ma bucur mai mult de cos decat de continut :)) De facut cadou, nu am cumparat niciodata, dar de primit, in fiecare an primeam de la munca de Craciun. E o idee tare buna! ” … spune o angajata numita Evelina.

Asadar daca doriti  cadouri remarcabile prin eleganta si rafinamentul gusturilor, dar si prin savoare inconfundabila, nu ezitati sa comandati din timp cosuri cadou corporative, cosulete deja pregatite pe diverse categorii de produse si de pret, din magazinul online de specialitate CadoulSpecial.ro. Aici, este aproape imposibil sa nu gasesti exact ce ai nevoie pentru a-ti surprinde partenerii sau angajatii, pentru ca fiecare dintre ei merita un cadou special cu ocazia Craciunului si a sfarsitului de an.

You may also like...